Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ewo mene sory za zamudo net sem sfukau..pa delau sem nisem meu časa...jza bi meu majco št 10...pa neki 178 sem wlki tak da nwm kera bi mi bla prava.....pa kak se naj zmenimo..za naslow pa to....?????
Odsoten
U, a se lahko narocim majico? 
Odsoten
wakko je napisal:
ewo mene sory za zamudo net sem sfukau..pa delau sem nisem meu časa...jza bi meu majco št 10...pa neki 178 sem wlki tak da nwm kera bi mi bla prava.....pa kak se naj zmenimo..za naslow pa to....?????
dobiš, np
Odsoten
Luka je napisal:
U, a se lahko narocim majico?
povej kaj in če bi prevzel po pošti mi pošlji podatke na email
Odsoten
ok, za vse ostale naročnike, danes sem poslal po pošti vsem, ki so mi posredovali naslov - tiste sem tudi obvestil preko emaila! Ostale vas čaka majica na Celovški 172. Če kdo ne bo dobil kar je naročil naj me nemudoma obvestil.
Ostalo je tudi nekaj majic od motivov: št. 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10 ,ki so se naročili dodatno, tako da so na voljo še preostalim, če še kdo hoče. Količine in velikosti so omejene (1-2kosa) od vsake...
Lp
Odsoten
ok- eno zame sm ti poslal email z naslovom čeprav bi raj ker drug motiv ampa ok 5-M sm reku ne?

Odsoten
SOKOL je napisal:
ok- eno zame sm ti poslal email z naslovom čeprav bi raj ker drug motiv ampa ok 5-M sm reku ne?
np, sm ti poslal danes po pošti
Odsoten
sem dobil majco saj je ok sam a ni bilo rečeno da bo logo na prvi strani (MMA.SI) izbran motiv pa na drugi (hrbtni )strani !
Odsoten
aleksa je napisal:
sem dobil majco saj je ok sam a ni bilo rečeno da bo logo na prvi strani (MMA.SI) izbran motiv pa na drugi (hrbtni )strani !
''sprednja stran majhna slika (logo), zadnja stran večja slika (logo)'' <---kot sm jst to razumel, je pac ker motiv si zberes, je spredej manjsa slikca, na hrbtu pa vecja... Keso ti moram dat ta vikend dnar, ne ?
Odsoten
aleksa je napisal:
ja res je, pri nekaterih motivih je tiskar totalno zajebal in pozabil na mma.si logo
Se opravičujemo, tudi mi nismo bili najbolj veseli na to, verjem!! ampak če bi še to dal popravit bi trajal še dodatnih 14dni oz bi blo že prej konc poletja
v naslednjih serijah je obljubljeno da bo tako kot mora biti! Če pa kdo vztraja ali bi rad tako sedaj, se lahko zmenimo za dotisk (pošlji email). Lp
Odsoten
ewo majce dobiu wredi so...samo sn mislo da bo logo barwni..drgač so pa zakon...
Odsoten
Toni!! Ju3 ce prides na trening prnes balo, pa placi za moje majce,ker sm js majce ze prevzel... OR ELSE! 

Odsoten
Dobil majico. 
Vsa cast za hitro dostavo. Pri mladini to ponavadi traja teden/dva 
Odsoten
pujs je napisal:
Toni!! Ju3 ce prides na trening prnes balo, pa placi za moje majce,ker sm js majce ze prevzel... OR ELSE!
dont vori.....bo use dans uštimano!
Odsoten
cool majce, škoda ker ni slike še odzadaj drgač je pa prva liga

Odsoten
Jaz bi tudi naročil črno majico z logom št. 4.
Komu se moram javit za velikost in naslov?
Hvala
Odsoten