Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
...videoprodukcija,aviokarte,hotel,food,marketing,...
zdaj pa vzemte kalkulator in na oko zracunajte koliko je potrebno za ispeljavo WFC-ja z taksno fight listo.
zato milslim ,da 20 eur ni nic saj ima Werner in Brigita Suler isto ceno za njun koncert ..
to kar pa DEFEKT casnik pise me ne gane ...ker pisejo bedarije .
lp
Odsoten
se strinjam
Odsoten
lej.....men šezmer ni jasn.....use je lepo in prou da se dela event! Svaka čast! Kapo dol!
zdej pa govorim iz glave....... recmo jst lahk tut kontaktiram. npr. CCja, Fedorja, Shoguna, GSPja, itd. pa organiziram event, pa dam karto 200€ ....pa usm lahk govorim kok te borci stanejo, da je to ful mal ubistvu, da se splača, da je ovo-da je ono....pa a mislš da bo kdo pršu gledat?
Lahk pa daš borce k uzamejo za nastop 300-500€......borbe so borbe, laikom je pa useen a je to Ruponen (k je dobr,pa kr računa... pa ga ne poznajo, k ni neka ful zvezda) al pa en ...kiks miks...k ti uzame še 300€ ne.....slovenija je premejhno tržišče glede MMAja......
...zdej sm pa uzeu kalkulator u roke....pa začeu mal računat.....na WFC2 je u NAJBOLŠM primeru blo 2 000 folka....karta je bla 20€...seprav 40 000€......če so borci (blo je 9borb...seprav 18borcev) dobil povprečno nevem 2 000€...je to 36 000€....seprav ostane 4k€, za hotel, promocijo, videoprodukcija, karte......res da so tuki še sponzorji pa use....ampak mislm da ni nekega zaslužka (sej mogoče se motm...to tko govorim)
...če pa pogledamo na JF je blo recmo 4 000folka....karta je bla 15€ ....seprav je to 60 000€ (20k€ več k na WFCju)....borb je blo 11 (22borcev) ...da je usak dobu 2 000€ je to 44 000€...ostane 16 000€ za use ostalo.....pa po mojem mnenju so bli bolši borci k na WFCju.....
če bi pa nardil tkole......karta 10€.....10borb (20borcev)....povprečno damo za borca 400...pa ajde recmo 500€...je to 10 000€ sam za borce.......tivoli recmo da napounemo na 3 000folka ....seprav od vstopnic dobimo 30 000€....in nam ostane 20 000€ za use ostalo.....pa to nebi bli neki fensi borci, da bi rabl najbolše hotele (če bi jih sploh rabl)...pa večina jih nebi pršla z avijonom.....itd.
...folku je pa ultimejt fajt isto al se bori kokr na WFCju (Pele, šlemenko, rea, mirenič, ruponen itd) ..al pa na JF (Jacare, Silva, pokrajac, rea, rodeki itd.) ...al pa na kiks miks mma fajtu, Bošnjak, Machine, Bekavac, Bakula, Jurkowski itd. ...pa itak še itak neki slovencev, anastasov, itd. (pa ti garantiram da se bodo te pobijal med sabo;) )
...no zdej pa kaj se bol splača?
...ufff sm se raspisu
Odsoten
Čak mal Turbo..., ker faks si že ti matematka al meneđment? 
Jp se strinjam!
Odsoten
no za 500eurov se nebo šu nuben borit se mi zdi to je full premalo vsaj 800-1000 računaj

Odsoten
SOKOL je napisal:
no za 500eurov se nebo šu nuben borit se mi zdi to je full premalo vsaj 800-1000 računaj
...iz preverjenih informacij se folk na balkanu(beri bivša juga, avstrija, mađarska, itd) bori za od 100€ do tisti bolši max700...kkšna izjema še mal več evrov
...cena je pa ponavad v 70% 300€ in to usi vejo.....tko da......500€ je uvrh glave povprečje...
Domi bova midva neki organizirala
hehe
Odsoten
Turbo zihr zrihta CCja,pa še koga 
p.s.: pa kje si ti Junior ? 
Odsoten
Turbo je napisal:
SOKOL je napisal:
...iz preverjenih informacij se folk na balkanu(beri bivša juga, avstrija, mađarska, itd) bori za od 100€ do tisti bolši max700...kkšna izjema še mal več evrov
...cena je pa ponavad v 70% 300€ in to usi vejo.....tko da......500€ je uvrh glave povprečje...
Domi bova midva neki organiziralahehe
pol se ti pa zgodi to da ti 50% borcev pred tekmo odpove fajt (vročina, bla bla..........v resnici ni blo pravega treninga in motivacije.) to je sm zato ker vidjo kdo je nasprotnik in za tak dnar se jim ne zdi smislno razbijat zastonj
Zadnjič urejal SOKOL (24.05.2007 08:43:40)

Odsoten
SOKOL je napisal:
pol se ti pa zgodi to da ti 50% borcev pred tekmo odpove fajt (vročina, bla bla..........v resnici ni blo pravega treninga in motivacije.) to je sm zato ker vidjo kdo je nasprotnik in za tak dnar se jim ne zdi smislno razbijat zastonj
....hehe sokol....a nemoreš razumet....folk se na balkanu in okolici tepe....in jih boli ku*ac če zgubijo....sam da dobijo svoj denar pa je....pa še take atraktivne borbe nardijo (v 80%) da je ludo.....evo za primer ti dam Machine-a .....iz avstrije je model......prejšno noč je delu k varnostnik do zjutri, in pol takoj "leteu" za hrvaško....se boriu s perakom (in se ful dobr držu....perak ni kj preveč mogu narest)....dobu je pa max 500€ ....če te zanima točen podatek pa lahk tut preverm.....pač model rab denar.... Par borcev poznam tut osebno, in njihove trenerje tud....tko da nebi kr za brezveze skenslal borbo......zna se zgodit kkšna poškodba....sam tuki se hitr najde zamenjava, k ni TOP prireditev......
@rus 
...evo mene....jst pridm hmal....zdej sm meu mal šolo...pa mal sm počivu....s 6mescom pa začenjam na pouno! hehe......se viđamo!
Odsoten
Turbo, se strinjam s tabo. Najbrz je res najbolje imeti nekaj krvi zeljnih povprecnih borcev za malo denarja..vendar vseeno mislim, da ce delas malo vecji event moras imeti vsaj 1-3 znane borce, ker ce ne tolk gledalce pa oni privabijo vsaj televizijo. Mi smo zaradi Jazareja, Silve,.. kljub vsemu uspeli prodati posnetek parim televizijam. Res je tudi, da sami nebi mogli pokriti vseh stroskov, vendar smo imeli sreco, da Valid in Marcus gledata na JF kot na svojega otroka in sta del stroskov pokrila iz svojega zepa. V prvem planu sta hotela, da bo dovrana polna, da bo izgledalo ok na TV sele v drugem planu pa je bil zasluzek.Sponzorji se nimajo posluha za ta sport, ce govorimo o vecjem denarju..vendar, ker smo mi delali kot skupina in kar nekaj od nas pozna nekaj ljudi je vsak zlobiral sponzorja ali dva in smo tudi tukaj nekaj denarja dobili. Ce pa zelis biti sam in sam zeti vso slavo je to toliko tezje (Zlatko ne mislim nate ampak na sploh..kot v vsakem businessu). V slogi je moc. Jaz grem cez par dni v LA na K1 HEROES, kamor sem povabljen iz strani Marcusa in Bas Ruttena, ki sta tokrat soorganizatorja in se bomo za ekipo K1 pogovarjali tudi o kaksni evropski turenji v evrope morda celo v sloveniji. Pa cetudi manjsega formata. Jaz bi si zelel, da bi enkrat skupaj stisnili glave in moci in lahko vsi skupaj organiziramo eno zadevo in pomagamo, da sporti kot so MMA,K1, MT,..napreduje v nasi regiji. Ne bo lahko, ampak morda.. Kjer je volja tam je pot.. lpp
Odsoten
....se strinjam, da če se hoče delat kkšn večji event, pol se mora prodt to televiziji in met par dobrih borcev...sam slovenci šezmer niso-mo pripravljeni na to......sreča je to, kokr si reku da sta Valid in Marcus pomagala in si niste delal minusa.......sam moram še enkrat pohvalt promocijo, k je bla zlo dobra......in je biu to ključni faktor do uspeha....k tivoli je biu skor pouhn.....res dobr spromoviran....za razliko od WFCja
....če se bo v prihodnje JF še organiziral(na kar upam), bi blo dobr K-1, pa box borbe vn vržt....k to nekak ne paše not (sam tuki je pa žespet fora televizije ane...kokr sm zaslediu eurosport noče met sam mma borbe..al neki tazga...no nevem točno) ...drugač pa zlo dobr event.....
...veze so itak zmaga.....pa noben noče sponzorirat "klanja".....res sramotno...k vem da se bodo čez 5-10let oni "klal" da bodo sponzoriral kkšn event
...jst mislm da bi za naše prostore blo najbol par eventov (kokr sm u prejšnm postu napisu...karta 10€....borci za 500€.... pol k bi se folk začeu mal spuščat v mma vode....pol pa počasi mal večji turnirji.....če bi se WFC in JF organizirala par let kasnej, garantiram da bi ble dvorane do konca razprodane! ...tut z ustopnco 20-25€ 
JF lepo se mej v LAju....prnes mi od Ruttena avtogram
.....zmente se kj dobrga....pa se slišmo-vidmo!
Uživaj!
Odsoten
JF je napisal:
Turbo, se strinjam s tabo. Najbrz je res najbolje imeti nekaj krvi zeljnih povprecnih borcev za malo denarja..vendar vseeno mislim, da ce delas malo vecji event moras imeti vsaj 1-3 znane borce, ker ce ne tolk gledalce pa oni privabijo vsaj televizijo. Mi smo zaradi Jazareja, Silve,.. kljub vsemu uspeli prodati posnetek parim televizijam. Res je tudi, da sami nebi mogli pokriti vseh stroskov, vendar smo imeli sreco, da Valid in Marcus gledata na JF kot na svojega otroka in sta del stroskov pokrila iz svojega zepa. V prvem planu sta hotela, da bo dovrana polna, da bo izgledalo ok na TV sele v drugem planu pa je bil zasluzek.Sponzorji se nimajo posluha za ta sport, ce govorimo o vecjem denarju..vendar, ker smo mi delali kot skupina in kar nekaj od nas pozna nekaj ljudi je vsak zlobiral sponzorja ali dva in smo tudi tukaj nekaj denarja dobili. Ce pa zelis biti sam in sam zeti vso slavo je to toliko tezje (Zlatko ne mislim nate ampak na sploh..kot v vsakem businessu). V slogi je moc. Jaz grem cez par dni v LA na K1 HEROES, kamor sem povabljen iz strani Marcusa in Bas Ruttena, ki sta tokrat soorganizatorja in se bomo za ekipo K1 pogovarjali tudi o kaksni evropski turenji v evrope morda celo v sloveniji. Pa cetudi manjsega formata. Jaz bi si zelel, da bi enkrat skupaj stisnili glave in moci in lahko vsi skupaj organiziramo eno zadevo in pomagamo, da sporti kot so MMA,K1, MT,..napreduje v nasi regiji. Ne bo lahko, ampak morda.. Kjer je volja tam je pot.. lpp
Jf-Tako je kot si napisal. Predvsem drzita zadnja dva stavka!
Na tak nacin -PRIDOBIJO VSI. Se strinjam z zgoraj napisanim...
zakaj bi bile borilne vescine -egzotika( nekaj oddaljenega,nesprejemljivega...nekaj z druzga planeta) v odnosu na ostale sporte v SLO!
Zadnjič urejal Ris (24.05.2007 14:55:43)
Odsoten
JF zelo lepo si napisal!!! Pa še use je res
pomojem bi mogl plačevat fajterje tko da recimo dobi 300 eur pred borbo, pol pa če zmaga pa še 300 al pa neki tazga...... ne pa da majo že fiksno ceno pa ali zmagajo ali pa ne... .. no saj jst tko mislem 
Odsoten
Turbo, se popolnoma strinjam s tabo, nebi te rad ponavljal, ampak vseeno....
Ma res je tako...boli te k... če pridejo borci iz čečenije, anglije, švedske..v glavnem je da se nekej dogaja pr nas...če bi res naredili event s samimi slovenci ali našimi sosedi, bi itak bil prav tako dober obisk, pa za manjšo ceno vstopnice...ker itak na WFC 3 tričetrt obiskovalcev nebi poznalo borcev, ki bi se borili....saj konec koncev res noben ne gleda kolko je stroškov s tem in onim ali s samimi borci, vsi vidijo ceno karte...glavna je atrakcija...
JF: to kaj si napisal v zadnjih v stavkih je vse ok, ampak dokler bo pri nas v sloveniji na prvem mestu zavist, foušija,metanje polen med noge...in temu podobni kriteriji ali znamenitosti slovencev,----organizirati skupnimi glavami nažalost NE BO MOGOČE...
LP
Odsoten
Wandy_1 je napisal:
JF zelo lepo si napisal!!! Pa še use je res
![]()
pomojem bi mogl plačevat fajterje tko da recimo dobi 300 eur pred borbo, pol pa če zmaga pa še 300 al pa neki tazga...... ne pa da majo že fiksno ceno pa ali zmagajo ali pa ne... .. no saj jst tko mislem
...to bi blo tut dobr ja....kkšne 200€ je čist dovol za zmago.....pol bi se pa res pobijal 
Odsoten
ni je boljše motivacije k €

Odsoten